Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-mail: [e-mail beveiligd]

Alle categorieën

Welke maat kogelvrije vesten is geschikt voor mij?

Tijd: 2022-11-14 Hits: 143

Beschermingsvermogen, materiaal, vervaldatum en prijs etc. zijn altijd de belangrijkste overwegingen voor klanten bij het kopen van beschermingsmiddelen. Weinig mensen weten echter dat de grootte van kogelvrije vesten ook een even belangrijke factor is als de bovenstaande. Beschermingsmiddelen met een verkeerde maat slagen er altijd niet in om het beschermende effect uit te oefenen. Net als onze gewone kleding worden ook kogelvrije vesten met verschillende maten geproduceerd. We moeten de geschikte maat kiezen op basis van onze lichaamsvormen.

Welke maat kogelvrije vesten is dan geschikt voor mij? Laten we nu iets over dit onderwerp praten met de voorbeelden van kogelvrije platen en ballistische vesten.

Welke maat jongenspantser is geschikt voor mij?

1. Kogelvrije plaat

Het is een gezond verstand dat een kogelwerende plaat vooral werkt ter bescherming van onze belangrijke organen zoals hart en longen in bedreigende omgevingen. Het moet dus het gebied tussen het sleutelbeen en de marine kunnen bedekken. Zoals we kunnen zien, hebben alle platen een relatief klein oppervlak, want als ze lager hangen, kunnen ze de beweging belemmeren, en als ze hoger hangen, zullen ze niet alle vitale organen goed beschermen.

U kunt een juiste kogelwerende plaatbasis kiezen op basis van lengte en breedte.

Als het op de lengte aankomt, begint een geschikte plaat altijd ongeveer op één lijn met uw sleutelbeen en plakt u de middellijn van uw romp af tot ongeveer vijf tot zeven centimeter boven uw navel (een blessure aan de onderste navel is meestal niet levensbedreigend), dus het zal gebruikers niet belemmeren in hun actie terwijl het bescherming biedt aan hun vitale organen.

Als het op breedte aankomt, hoeft een geschikte plaat alleen de bilaterale borstspieren te bedekken, want grote breedte zal ook de activiteiten van de armen van de gebruiker belemmeren, hun flexibiliteit verminderen en de uitoefening van vechtvaardigheden beïnvloeden.

Tegenwoordig worden de meeste pantserplaten geproduceerd op basis van de middelgrote SAPI-plaat van het Amerikaanse leger met een afmeting van B 9.5”x H 12.5”/B 24.1 x H 31.8 cm. Er is ook een commerciële standaard die doorgaans B 10 "x H 12" / B 25.4 x H 30.5 cm is, maar er bestaat geen echte standaardisatie tussen fabrikanten. Dus bij het selecteren van pantserplaten kun je je beter niet alleen concentreren op de maten small, medium en large. U moet de productspecificaties controleren op ware afmetingen om de kastnummers voor uw maat te vinden.

Kogelwerende plaat

2. Ballistisch vest

In tegenstelling tot onze gewone kleding is het kogelwerende vest relatief zwaar zonder enig elastiek. Daarom is het noodzakelijk om een ​​juist vest te kiezen dat goed bij je lichaam past, anders zal het veel ongemak veroorzaken.

Evenzo is het ballistische vest ook ontworpen om onze vitale organen te beschermen, maar het is relatief zacht met weinig belemmering voor onze acties, wat anders is dan ballistische platen. Een geschikt vest moet ervoor zorgen dat uw borst ontspannen en soepel ademt. En qua lengte mag het niet hoger zitten dan de navel maar niet lager dan de navel. Maar het mag niet te lang duren, anders zal het onze acties hinderen. Toch is de maat van het kogelwerende vest nog beperkt in de markt. Maar er zit meestal klittenband op het vest, dus het is vrij verstelbaar om de juiste pasvorm te garanderen.

Politieagenten die ballistische vesten dragen

Gezien de bovenstaande informatie heeft u mogelijk een voorlopig begrip van de maat van kogelvrije vesten. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Newtech-pantser richt zich al 11 jaar op onderzoek en ontwikkeling van kogelvrije producten en biedt een volledige reeks militaire harde pantserplaten met de beschermingsniveaus van NIJ IIIA, III en IV. Wanneer u de aanschaf van harde pantserplaten overweegt, kunt u onze website bezoeken om de beste voor uzelf te vinden.

Welke maat jongenspantser is geschikt voor mij?