Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-mail: [e-mail beveiligd]

Alle categorieën

Als het gaat om kogelwerende uitrusting

Tijd: 2022-11-14 Hits: 143

Als het gaat om kogelvrije uitrusting, zullen de meeste mensen denken aan kogelvrije vesten, harde pantserplaten en ballistische schilden, enz., Die omvangrijk en oncomfortabel zijn om te dragen, en zelden worden gedragen, tenzij noodzakelijk. Naast kogelvrije vesten, harde pantserplaten en ballistische schilden kunt u zelfs kiezen voor een kogelvrije rugzak om uw veiligheid te beschermen, die comfortabeler en gebruiksvriendelijker is. Kogelvrije rugzak is een combinatie van rugzak en kogelvrije chip, en zoals de naam al aangeeft, kan hij worden gebruikt als een ballistische plaat of als handschild om de rug van de drager te beschermen tegen de aanval van kogels.

In sommige landen, met name de Verenigde Staten, hebben de traditie van het gebruik van wapens en de verslechterende openbare veiligheid geleid tot frequente schietincidenten. Als gevolg hiervan hebben steeds meer ouders, die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen, gezien de schietincidenten van het afgelopen jaar, kogelvrije rugzakken en kogelvrije pantserinzetstukken onderzocht als een manier om hun kinderen in dergelijke ernstige situaties te beschermen.

Wat zijn de voordelen van kogelvrije rugzakken-正文1

Is het nodig om een ​​kogelvrije rugzak te kopen en te dragen?

Het belangrijkste doel van mensen die een kogelvrije rugzak kopen, is 'gemoedsrust'. Hoewel geen enkele ouder zou moeten wensen dat hun kind ooit zo'n product nodig heeft, en hun kinderen niet noodzakelijkerwijs te maken krijgen met schietincidenten, zal het nooit verkeerd zijn om gevaar te voorkomen voordat het gebeurt, en je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn bij de voorbereiding. Bovendien kunnen geen kogelvrije producten het leven en de veiligheid van de drager zeker beschermen, vooral bij actieve schietincidenten, maar als veiligheidslijn kan de kogelvrije uitrusting de door wapens veroorzaakte schade aanzienlijk verminderen, waardoor de overlevingskans wordt vergroot. Daarom is het noodzakelijk dat ouders kogelvrije rugzakken kopen voor hun kinderen die elke dag naar school gaan, vooral in gebieden waar de openbare orde relatief slecht is en er veel wordt geschoten. Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie is de kogelvrije rugzak voortdurend geüpgraded. Meer stijlen en praktische ontwerpen worden ontwikkeld om aan de behoeften van studenten en zakenmensen te voldoen. Zo zijn kogelvrije rugzakken van Newtech armor ontworpen met een extern USB-oplaadapparaat en verschillende capaciteiten voor studenten en zakenmensen.

Is het legaal om een ​​kogelvrije rugzak te kopen en te dragen?

Een belangrijke vraag voor mensen die besluiten een kogelvrije rugzak te kopen, kan zijn of de kogelvrije rugzak legaal is. Over het algemeen is het kopen en dragen van kogelvrije rugzakken volkomen legaal. Gewone burgers kunnen hun eigen kogelvrije rugzakken online of offline kopen, afhankelijk van hun behoeften en voorkeuren.

Wat is het beschermingsniveau van de kogelvrije rugzak?

Kogelvrije rugzakken zijn over het algemeen NIJ-gekwalificeerd met een beschermingsniveau van IIIIA, en kunnen 9 mm, .44 en andere krachtigere kogels op een afstand van meer dan 15 m tegenhouden. Voor sommige mensen kan dit beschermingsniveau niet aan onze eis voldoen. Maar aangezien de schietscène vaak complexer is en veel schietblessures niet worden veroorzaakt door direct vuur op zo'n korte afstand, is NIJ IIIA in de meeste gevallen voldoende voor ons.

Hoe kies je een kwaliteitsrugzak?

Aangezien mensen een rugzak kopen om zichzelf te beschermen tegen de aanval van wapens, wordt de kwaliteit van kogelvrije rugzakken een grote zorg voor hen. Een goede kogelvrije rugzak kan kogelschade effectief weerstaan ​​of beperken, terwijl een inferieure rugzak daar altijd in faalt. Daarom is het voor ons noodzakelijk om kogelvrije rugzakken van toonaangevende fabrikanten te kopen. Er zijn veel gezaghebbende fabrikanten van beschermingsmiddelen, zoals de Amerikaanse Bullet Blocker en Guard Dog, evenals de Chinese Newtech (Wuxi), die allemaal zijn uitgerust met uitstekende R&D-teams en overvloedige productie-ervaringen. Hun producten zijn allemaal NIJ-gekwalificeerd, die u gerust kunt kopen en gebruiken.

Wat zijn de voordelen van kogelvrije rugzakken-正文2

Newtech-pantser richt zich al 11 jaar op onderzoek en ontwikkeling van kogelvrije producten en biedt een volledige reeks militaire harde pantserplaten met de beschermingsniveaus van NIJ IIIA, III en IV. Wanneer u de aanschaf van harde pantserplaten overweegt, kunt u onze website bezoeken om de beste voor uzelf te vinden.