Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-mail: [e-mail beveiligd]

Alle categorieën

Wat is het verschil tussen de harde pantserplaat van ICW en de harde pantserplaat van STA?

Tijd: 2022-11-14 Hits: 141

Veel mensen hebben misschien gehoord van ICW harde pantserplaat en STA harde pantserplaat uit de advertenties van veel beschermende producten. Maar weinigen van hen weten wat een ICW of STA harde pantserplaat is. Dus laat me een verduidelijking geven voor deze twee soorten platen.

ICW is een afkorting voor "in combinatie met", wat aangeeft dat een ICW-plaat moet worden gebruikt in combinatie met een kogelvrij vest. Het vereiste beschermingseffect kan niet worden bereikt met alleen de ICW-plaat, en het zou moeten werken met een IIIA ballistisch vest om zijn beste beschermingsvermogen te bieden. Sommige fragmenten kunnen de plaat binnendringen, maar kunnen gemakkelijk worden tegengehouden door het ballistische vest. Zoals we kunnen zien, zijn veel ballistische vesten allemaal ontworpen met een grote zak aan de voorkant voor het dragen van de ICW-plaat.

Wat is het verschil tussen de harde pantserplaat van ICW en de harde pantserplaat van STA

ICW harde pantserplaat

STA is een afkorting voor "stand-alone", wat aangeeft dat een STA-plaat alleen kan worden gebruikt. STA-platen zijn meestal gereserveerd voor tactische operaties waarbij het dragen van een ballistisch vest als te omslachtig wordt beschouwd. Zonder de hulp van een kogelvrij vest moeten STA-platen een sterk beschermend vermogen hebben om kogels tegen te houden. Hierdoor zijn STA-platen altijd zwaarder en dikker dan ICW-platen.

Met de snelle ontwikkeling van de kogelvrije productindustrie worden de productcategorieën en ontwerpen steeds meer gediversifieerd. U kunt de geschikte platen kiezen op basis van uw werkelijke situaties en behoeften.

Hierboven vindt u alle verduidelijking voor de ICW-plaat en de STA-plaat. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer u overweegt om harde pantserplaten aan te schaffen, kunt u de website van Newtech bezoeken om de beste voor uzelf te vinden.