Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-mail: [e-mail beveiligd]

Alle categorieën

Harde pantserplaat

Home > Producten > Harde pantserplaat

NIJ Level IV Alumina harde pantserplaat met drievoudig gebogen STA


De NIJ Level IV Alumina Hard Armor Plate met Triple Curved STA is een NIJ 0101.06 gekwalificeerde level IV-plaat, die onafhankelijk kan worden gebruikt.

Deze plaat is gemaakt van geavanceerde composietmaterialen (testrapport beschikbaar). Het is lichter dan andere platen met dezelfde kwaliteit en hetzelfde materiaal in gewicht. De drievoudig gebogen vormgeving past beter bij het menselijk lichaam en het gebruik van aluminiumoxide heeft hun prijs verlaagd.

Aanpassingen kunnen op platen worden aangebracht in overeenstemming met de behoefte van de klant.

ONDERZOEK
Specificaties

Producteigenschappen:

 • NIJ Level IV, stabiel en uitstekend beschermingsvermogen, kan grotere bedreigingen stoppen.

 • Lage materiaalkosten (Alumina), geschikt voor gebruik op grote schaal.

 • Drievoudig gebogen vormgeving, past beter bij het menselijk lichaam en stelt de drager in staat vrijer te bewegen.

 • Zorgt voor een betere water- en vuilafstotendheid met de waterdichte afwerking van polyesterweefsel.

Defense Level:

Deze Level IV-plaat is NIJ 0101.06 gecertificeerd (testrapport beschikbaar) en geschikt om krachtige kogels tegen te houden, zoals AP en API. Het kan M2 AP-kogels stoppen ≮ 3 schoten, en de zwakkere ≮ 6 schoten.

Ook zijplaten kunnen wij voorzien van dezelfde norm. Met een combinatie van beide krijgt u een uitgebreidere bescherming.

Bedreigingen verslagen:

7.62 x 63 mm M2 AP

7.62 x 51 mm M80 FMJ/ NATO-kogel

7.62 x 39 mm AK47 loodkern (LC) / zachtstalen kern (MSC) / stalen kern (SC) / pantserdoorboring (AP) / pantserdoordringende brandbom (API)

5.56 x 45 mm M193 loodkern (LC) / SS109 NATO-bal

onbepaald
parameters
Naam: NIJ Level IV Alumina harde pantserplaat met drievoudig gebogen STA
Serie: 4AS-2530
Standaard: NIJ 0101.06 Niveau IV
Materiaal: Aluminiumoxide + UHMW-PE
Gewicht: 3.15 + 0.05 kg
MAAT: 250 x 300 mm
Dikte: 23 mm
Vorm: Vergeleken met een enkele gebogen plaat past de drievoudig gebogen plaat beter bij het menselijk lichaam, en de twee taps toelopende bovenhoeken kunnen de mobiliteit maximaliseren tijdens dynamische tactische operaties.
(Enkele gebogen platen ook verkrijgbaar met hetzelfde materiaal en standaard)
Finish: Waterdicht polyesterweefsel (zwart)
(Coatingmaterialen en printinhoud tot klanten)
2
3
4
3
Target gebruikers

Deze plaat is ontworpen voor mensen om de aanval van krachtigere wapens het hoofd te bieden, vooral voor degenen die leven onder de dreiging van vuurwapens. De drievoudig gebogen modellering past beter bij het menselijk lichaam en zorgt ervoor dat de slijtage vrijer kan bewegen bij tactische activiteiten. Gewapend met deze plaat kunnen staatsorganen, zoals het leger, speciale politiediensten, binnenlandse veiligheid, grensbewakingsinstanties en immigratiecontrolebureaus betere bescherming krijgen tijdens het uitvoeren van hun taken.

Neem onmiddellijk contact met ons op als u onze producten wilt kopen/aanpassen, of er meer over wilt weten, en we zullen binnen één werkdag feedback geven.

4
Vragen en antwoorden van klanten
 • Q

  Wat zijn onze voordelen?

  A

  1. Rijke ervaring Onze leider van het R&D-team, Dr. Lei, heeft meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Hij heeft ontwerpschema's ontwikkeld van veel kogelvrije uitrusting, waaronder keramische kogelvrije platen. Zijn grote inspanningen en bijdragen hebben hem veel nationale onderscheidingen en onderscheidingen opgeleverd.
  2.Strick Quality Control.Quality is de eerste prioriteit. Onze producten worden getest in Amerikaanse en Chinese laboratoria.
  3. Snel antwoord. Alle vragen worden binnen één werkdag beantwoord door ons professionele verkoopteam.

 • Q

  Wat is het verschil tussen de harde pantserplaat van ICW en de harde pantserplaat van STA?

  A

  ICW is een afkorting voor "in combinatie met", wat aangeeft dat een ICW-plaat moet worden gebruikt in combinatie met een kogelvrij vest. Het vereiste beschermingseffect kan niet worden bereikt met alleen de ICW-plaat, en het zou moeten werken met een IIIA ballistisch vest om zijn beste beschermingsvermogen te bieden. Sommige fragmenten kunnen de plaat binnendringen, maar kunnen gemakkelijk worden tegengehouden door het ballistische vest. Zoals we kunnen zien, zijn veel ballistische vesten allemaal ontworpen met een grote zak aan de voorkant voor het dragen van de ICW-plaat. STA is een afkorting voor "stand-alone", wat aangeeft dat een STA-plaat alleen kan worden gebruikt. STA-platen zijn meestal gereserveerd voor tactische operaties waarbij het dragen van een ballistisch vest als te omslachtig wordt beschouwd. Zonder de hulp van een kogelvrij vest moeten STA-platen een sterk beschermend vermogen hebben om kogels tegen te houden. Hierdoor zijn STA-platen altijd zwaarder en dikker dan ICW-platen.

 • Q

  Kunnen we monsters krijgen?

  A

  Ja, we sturen graag monsters voor uw inspectie, maar monsterlading en express staan ​​aan uw kant.

 • Q

  Wat is de garantie van de goederen?

  A

  Verschillende producten hebben verschillende garantietijden, meestal 5 jaar voor kogelvrije producten.

 • Q

  Hoe lang duurt het om naar mijn land te verzenden?

  A

  Het hangt af van de verzendmethoden; wij zullen de beste oplossingen voor u bieden.

 • Q

  Hoe kunt u de goederen naar mijn land verzenden?

  A

  We kunnen de goederen naar alle landen ter wereld verzenden via Express, over zee of door de lucht, zoals vereist.

 • Q

  Kunt u OEM-service bieden?

  A

  Ja, we kunnen de producten aanpassen aan uw wensen.

 • Q

  Wat is de betalingswijze en betalingstermijn?

  A

  We kunnen vele soorten betaalmethoden accepteren, bankoverschrijving, Western Union, contant geld, enz. Voor de betalingstermijn hangt het af van de bestelling, meestal doen we 30% vooruitbetaling en saldo vóór de verzending.

 • Q

  Welke producten maakt u?

  A

  We produceren voornamelijk ballistische uitrusting, waaronder kogelvrij vest, harde pantserplaat, kogelvrije helm, steekwerende uitrusting, enz. We kunnen ook anti-oproeruitrusting leveren en de relevante producten voor u inkopen.

 • Q

  Heb je een catalogus?

  A

  Ja, u kunt downloaden op onze website of ons een e-mail sturen [e-mail beveiligd]. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

 • Q

  Waar zit je in China?

  A

  Wij zijn gevestigd in Wuxi City, provincie Jiangsu, in de buurt van Shanghai, op ongeveer twee uur rijden. U bent van harte welkom om ons te bezoeken.

ONDERZOEK